Invester i Liberimap

Her har du muligheten til å bli en investor i Liberimap AS

Liberimap + Folkeinvest = 🤝

Liberimap skaper frihet på ferie. Nå inviterer vi deg til å bli medeier gjennom Folkeinvest. Folkeinvest er et verdipapirselskap som letter investeringer i Norge og de nordiske landene.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og bruksvilkår.
Vennligst fyll inn e-postadressen din.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.

Registrer din interesse ovenfor og få oppdateringer, slik at du ikke går glipp av denne muligheten. Du vil få beskjed når kampanjen starter samt informasjon relatert til kanpanjen.

Betydelige milepærler på kort tid

Sammen har vi muligheten til å revolusjonere følelsen vi får på ferie.

Spørsmål og svar

Signert Kontrakt med Stor Hotellkjede

Eftalia hotels med kapasitet til 16.000 gjester i uken har signert avtale med liberimap. De venter på sesongen 2024 og at liberimap da leverer KiddoTag hos deres hoteller.

Signert Kontrakt med Stor Hotellkjede

Kvalitetsarmbånd

For å ha den kvaliteten vi forlanger på KiddoTag armbåndet, har vi testet for: Høy varme, IP68(vanntetthet), støtsikkerhet, stråling, batteridrift og antenneradius. KiddoTag er utviklet av Liberimap og Norske bedrifter.

Kvalitetsarmbånd

Se Hvor Barnet er på 3-Meters Radius

Vi har utviklet sporbarhet både innendørs(vertikalt) og utendørs, med 3 meter radius rundt barnet. Vi benytter Loravan teknologi (Lora), beacons, WiFi og GPS i en selvutviklet teknologi.

Se Hvor Barnet er på 3-Meters Radius

Milepæler på Kort Tid

Liberimap har oppnådd betydelige milepæler på kort tid, og dette legger grunnlaget for videre verdiskaping. Å bli medeier i Liberimap gir muligheten til å få en god avkastning i denne tidlige fasen.

Milepæler på Kort Tid

Er du interessert i å finne ut mer om Liberimap?